KORET

Koriosum er et blandet voksenkor bestående af ca. 30 sangere fordelt på 4 stemmegrupper. Koret hører hjemme i Århus, er tilknyttet Århus Musikskoles Aftenskole og er medlem af ”Kor 72”, der er en sammenslutning af amatørkor i Danmark.
Koret blev etableret i august 1985 under navnet ”Århus Folkemusikskoles Voksenkor” men ændrede i januar 1987 sit navn til ”Koriosum”.

Koriosum dirigeres af Anne Louise Toxværd og Jonathan Woetmann Paulsen.

Det musikalske repertoire er meget varieret – fra pop, jazz, rock og gospel over folkemusik til traditionelle klassiske satser i varierende sværhedsgrader.

Udover en koncert, der afslutter forårssæsonen og en julekoncert som afslutning på efterårssæsonen, deltager Koriosum gerne i Aarhus Festuge, Aarhus Kommunes Sommeraktiviteter og fælleskoncerter med andre kor f.eks. i Kor72-regi. De enkelte koncerter kan derfor være meget forskellige alt efter sæson og koncertsted.

Det sociale spiller også en stor rolle for os. Udover den ugentlige øveaften øver vi en lørdag og/eller søndag i hver sæson. Julefrokost i december – eller nytårskur i januar – hører sig også til, og forårssæsonen afslutter vi med en picnic.

NYHEDER

Nyt om korets aktiviteter og koncerter