KORET

Koriosum er et blandet voksenkor bestående af ca. 30 sangere, der er fordelt på 4-8 stemmegrupper. Koret hører hjemme i Århus, og det har eksisteret siden 1985. Det musikalske repertoire er meget varieret – fra pop, jazz, rock og gospel over børnesange, folkemusik og til traditionelle klassiske satser i varierende sværhedsgrader. Koret eksperimenterer også med improvisation, altså musik der opstår i nuet. De enkelte koncerter kan derfor være meget forskellige alt efter sæson og koncertsted. Koriosum er kendt for sin smukke klang og charmerende måde at optræde på.

Koriosum dirigeres af Andrea Krüger Holm.

Det sociale spiller også en stor rolle for os. Udover den ugentlige øveaften øver vi en lørdag og/eller søndag i hver sæson. I slutningen af efterårssæsonen holder vi en julefrokost. Forårssæsonen afslutter vi med en skovtur.

Koriosum hører under Århus Musikskoles Aftenskole og er medlem af ”Kor 72”, der er en sammenslutning af amatørkor i Danmark.

Koriosum blev etableret i august 1985 under navnet ”Århus Folkemusikskoles Voksenkor” men ændrede i januar 1987 sit navn til ”Koriosum”.

NYHEDER

Seneste nyt om korets aktiviteter og koncerter

mail@koriosum.com