DIRIGENTERNE

Jonathan og Anne Louise kender hinanden igennem deres uddannelse, hvor de begge er i gang med en bachelor i musikvidenskab. I løbet af deres studietid har de bl.a. modtaget undervisning i korledelse af Jens Johansen.

Jonathan Woetmann Paulsen er aktiv i det Aarhusianske kormiljø, hvor han har sunget i koret Clemens Knejterne, dengang ledet af Alexander Damsgaard. Nu synger han i Aarhus U, ledet af Jonas Rasmussen. Derudover har han bl.a. været medorganisator, bandleder og pianist til eventet Favrskov Kor Festival 2022.
Jonathan har erfaring med at undervise i musik, og har bl.a. afholdt musik-workshops på Testrup Højskole.
I 2023 har Jonathan fået rollen som korleder for universitetskoret Esperantunes.
Jonathan har en rytmisk musikalsk baggrund som pianist i adskillige band-sammenhænge, men har siden han flyttede til Aarhus i 2021 været betaget af byens stærke kormiljø.

Anne Louise Toxværd er aktiv i kormiljøet gennem det rytmiske kor Airo ledet af Margrethe Debel. Hun har en rytmisk musikalsk baggrund og har stået i spidsen for små vokal ensembler på hhv. gymnasiet og Rødding Højskole. Hun har stor interesse i måder hvorpå man kan skabe musik sammen, med vokalen i front.
Anne Louise har gennem sine ferier engageret sig i familiehøjskole på Rødding Højskole, hvor hun bl.a. har været ansvarlig for musikalske aktiviteter for børnehold og bandledelse. Desuden har hun været sangskriver og musiker på påske-opsætningen: “Han vidste han skulle dø – alligevel gik han videre” på Gellerupscenen 2019.
Gennem hendes tid på studiet, er hun blevet optaget af hvordan stemmer kan bære hinanden og skabe noget større sammen.