DIRIGENTERNE

Johanne Rønn Olesen har en bachelor i musikvidenskab fra Aarhus Universitet, hvor hun gennem sin studietid har modtaget undervisning i korledelse af Jens Johansen. Ved siden af studiet er hun meget aktiv i det Aarhusianske korliv, hvor hun blandt andet synger med i Akademisk Kor Århus under ledelse af Jonas Rasmussen og er ansat som kirkesanger i Vor Frue Kirke i Aarhus. Johanne har sunget i klassisk kor siden hun var helt lille, men hun har sidenhen også fået øjnene op for rytmisk kormusik. I foråret 2018 startede hun sit eget kor, da hun gik på Engelsholm højskole, hvor hun fulgte et sangskrivningskursus. Siden da har hun været optaget af korledelse og korsang i alle afskygninger.

Anna Vilsøe Jensen har ligeledes en bachelor i musikvidenskab ved Aarhus Universitet fra sommeren 2021, og har modtaget samme forløb i korledelse hos Jens Johansen. Hun begyndte med klaverundervisning i en alder af 7 år og fik senere interessen for sang og herunder særligt korsang. Interessen har været meget bred og hun har inden for de sidste 5 år sunget i højskolekor, et kristent pinsemeninghedskor i Norge, pop/gospel koret Funky Friends i Aarhus og de sidst to år har fokuset været på Ungdomskoret Aarhus U under ledelse af Jonas Rasmussen, som blander rytmisk og klassisk, samt det nye kvindelige barbershopkor, Wondaros, under ledelse af Charlotte Rowan.

Anna og Johanne kender hinanden fra studiet på musikvidenskab, hvor de gennem de seneste 3 år har lavet mange kor-relaterede projekter sammen, og skrevet egne korarrangementer