DIRIGENTERNE

Johanne Rønn Olesen læser en kandidat i Musikvidenskab og Nordisk Sprog og Litteratur på Aarhus Universitet.

Gennem sin studietid har hun bl.a. modtaget undervisning i korledelse af Jens Johansen. Ved siden af studiet er hun meget aktiv i det Aarhusianske korliv, hvor hun synger med i Akademisk Kor Århus, under ledelse af Jonas Rasmussen, samt i kantoriet ved Vor Frue Kirke i Aarhus.

Johanne har sunget i klassisk kor siden hun var helt lille, men hun har sidenhen også fået øjnene op for rytmisk kormusik. I foråret 2018 startede hun sit eget kor, da hun gik på Engelsholm Højskole, hvor hun fulgte et sangskrivningskursus. Siden da har hun været optaget af korledelse og korsang i alle afskygninger.

Anna Vilsøe Jensen har en bachelor i Musikvidenskab ved Aarhus Universitet fra sommeren 2021.

Sideløbende med studiet har hun fundet en stor interesse for korsang og har sunget i 4 år under ledelse af Jonas Rasmussen i Youth Choir Aarhus U og i det kvindelige barbershopkor, WondAros under ledelse af Søren Kronsgaard Detlefsen.

Anna har for tiden sat studiet på pause og beskæftiger sig med flere forskellige projekter, herunder som instruktør i sang og dans under projektet ’Hold Hjernen Frisk med Sans’, som korleder for ’Syng med Parkinson’, som bestyrelsesmedlem i ungdomsorganisationen ’Syng’ og arbejder derudover som musikunderviser på en friskole.

Anna og Johanne kender hinanden fra studiet på musikvidenskab, hvor de gennem de seneste 3 år har lavet mange kor-relaterede projekter sammen. Senest har de startet en kvartet med det formål at stille op ved de Nordiske Mesterskaber i Barbershop.