Faurés Requiem – Allehelgenskoncert med Aurora og Koriosum. 
I denne koncert optræder de to aarhusianske kor, Aurora og Koriosum sammen med 2 solister og et mindre ensemble. På programmet er en særlig kammerversion af Gabriel Faurés Requiem, som er et af musikhistoriens smukkeste værker. Når kunstnere og komponister arbejder med døden som tema, fokuseres der ofte på dramaet og lidelsen. Faurés Requiem er anderledes og er ofte blevet kaldt “dødens vuggevise”. Det er human, positiv musik, som stædigt står på lysets side.
Man kan til koncerten også opleve andre værker af Fauré, Ch. Gounod, James MacMillan og Morten Lauridsen.
Aftenens solister er sopranen Kristine Mågård og barytonen, Miki Hildebrandt.
Kristine Mågård er uddannet klassisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hendes repertoire er bredt – fra klassisk opera til musical. Kristine er trods sin unge alder allerede en efterspurgt solist og ensemblesanger. Hun har spillet rollen Ursula i Den Jyske Operas produktion af operaen “Intet” 2017, Emilia i Det Jyske Musikkonservatoriums opsætning af “Flavio” (G.F. Händel) 2019, og forude venter rollen som Donna Elvira i Lyric Opera Studio Weimars produktion af W.A. Mozarts opera, ”Don Giovanni” til februar 2020.
Miki Hildebrandt er født og opvokset i Herning, hvor han som 9 årig startede i Herning Kirkes drengekor. Herigennem startede han sin musiske karriere som sanger, organist, korleder, pianist og klaverlærer. Han blev i 2009 uddannet organist fra Vestervig Kirkemusikskole og tog endvidere 1 års efteruddannelse som korleder fra Syddansk Musikkonservatorium. Miki startede i 2014 på AM uddannelsen på DJM i Århus med hovedfag i klassisk sang, korledelse og orkesterledelse, og går nu på sit sidste år af kandidatuddannelsen. Miki er dirigent for det ene af de to optrædende kor, Aurora.
Faurés Requiem ledes af Andrea Krüger Holm, der er dirigent for det andet kor, Koriosum. Hun er kandidat i klassisk korledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium, og arbejder som sangkonsulent hos Sangens Hus, Den Jyske Sangskole og Sangkraft Aarhus, som dirigent ved Den Jyske Operas Publikumskorsarrangementer og som sangpædagog med speciale i stemmerehabilitering.
De to kor akkompagneres i Faurés Requiem af et mindre ensemble:
1. violin: Jonas Willaume
2. violin: Mathias Hjort Meyland
Bratsch: Ernst Kallesøe
Cello: Ursula Klindt Nielsen
Bas: Viktor Glavind
Piano: Ole Villumsen/Søren Gaardsted Frandsen